CURIT tilt zorg naar een hoger niveau. Door nieuwe zorgmodellen die ondersteund worden met intelligente software.

Team

CURIT werkt met een lean and mean team. Samen beschikken we over vele jaren ervaring op het snijvlak van zorg en ICT.

Klaas Harmanni - netwerkspecialist

Ik houd mij bezig met de installatie en implementatie van de CURIT-systemen en -diensten. Daarbij sla ik de brug tussen enerzijds de ICT-afdeling en anderzijds de zorgverleners (dat wil zeggen de gebruikers) om optimaal resultaat voor u te bereiken.
Ik heb jarenlange ervaring als netwerkspecialist bij het Martini Ziekenhuis in Groningen.
Klaas

Eltjo Kraai - Software-engineer

Ik werk onder meer aan CURIT Connect, CURIT Quest en het patiƫntenportaal. Ik ben natuurkundige en draag als programmeur bij aan alle aspecten van de onze producten: ontwerp, ontwikkeling, installatie en onderhoud.
Eltjo

Ellen Zonder - directeur

Naast de dagelijkse leiding van CURIT verzorg ik de vertaalslag tussen zorgverleners en software-engineers. Actuele behandelrichtlijnen, de dagelijkse zorgpraktijk en de dromen van zorgverleners vormen de basis voor de ICT-oplossingen, die ik samen met het CURIT-team vormgeef. In nauwe samenwerking met medisch en verpleegkundig specialisten creƫren we software, die werkelijk het zorgproces kan ondersteunen en verrijken. Vanuit mijn achtergrond in zowel de medische wereld als de ICT zorg ik voor de verbinding.
Ellen

Rene van Dijk - medisch adviseur

Software mee helpen ontwikkelen bedoeld om de zorg te verbeteren deze zelf in de praktijk mogen gebruiken. Dit moet een droom zijn voor menig hulpverlener; ik maak het mee.
Binnen CURIT ben ik de link naar collega-professionals en tegelijk een kritische gebruiker. Mijn taak is hiernaast onze innovaties uit te dragen in Nederland in woord en presentatie. Juist in deze tijd is dit werk erg leuk, omdat er steeds door meer mensen en instanties wordt gevoeld dat we slimmere ICT nodig hebben om de zorg toegankelijk en betaalbaar te houden.