CURIT Consult disease management systemen: zorgverlening volgens richtlijnen. Eenvoudig, transparant en gebruiksvriendelijk.

Ervaringen in de praktijk

CURIT Consult wordt gebruikt in verschillende ziekenhuizen, waaronder het Martini Ziekenhuis in Groningen en het Universitair Medisch Centrum Maastricht. CURIT Consult maakt daar deel uit van de zorg die wordt verleend vanuit speciale poliklinieken voor ritmestoornissen en hartfalen.

Een onderzoek vanuit het UMC Maastricht onder ruim 700 patiƫnten laat overtuigende resultaten zien. De patiƫntengroep die innovatieve zorg ontving vanuit de speciale poli, kende substantieel betere uitkomsten dan de controlegroep. Lees meer over het onderzoek van het UMC Maastricht in de artikelen in Modern Medicine en het European Heart Journal. De interessante resultaten in Maastricht worden momenteel nader getoetst in een breed opgezette multi-centre-studie (RACE4).

We brengen u graag in contact met gebruikers van CURIT Consult, zodat u uit de eerste hand kunt horen hoe dat in de praktijk bevalt!